Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

A Nagy Amerikai Daloskönyv Eszterházán

2020. november 14. (szombat) 19.00 - fertődi Esterházy-kastély, Marionettszínház

Műfajok, stílusok, korok izgalmas találkozását ígéri Micheller Myrtill The Great American Swingbook koncertje az Eszterháza Meets Jazz koncertsorozat keretében. November 14-én a Marionettszínházban világhírű örökzöldeket kínál a különlegeset kedvelő igényes közönségnek a koncert - jelentette be Egresitsné Firtl Katalin, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

 

A The Great American Swingbook-ban, vagyis a Nagy Amerikai Daloskönyvben -  többek között -  Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Billie Holiday, Tony Bennett vagy Sarah Vaughan a legkedvesebb dalait válogatta össze egy-egy témán, korszakon vagy műfajon belül. Micheller Myrtill jazz sztenderdek, örökzöldek, Broadway-slágerek és hollywoodi filmek swinghez kötődő számait fűzte össze.

A hatályos járványügyi biztonsági szabályok betartása és betartatása teljes mértékben biztosított a koncert alatt: meghatározott ültetési renddel, kötelező maszkhasználattal és kézfertőtlenítéssel és a testhőmérséklet ellenőrzésével.

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a jegymester.hu weboldalon és a fertődi Esterházy-kastély recepcióján. Bővebb információk a www.eszterhaza.hu <http://www.eszterhaza.hu> oldalon, a fertődi
Esterházy-kastély Facebook-oldalán olvashatók https://www.facebook.com/fertod.esterhazykastely, vagy az info@eszterhaza.hu <mailto:info@eszterhaza.hu> e-mail címen és a +36 99 537 640-es telefonszámon kérhetők.

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép