Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

ExperiDance: három fergeteges show Eszterházán

Három látványos előadással kedveskedik az Eszterházi Vigasságok közönségének augusztus 6. és 8. között az ExperiDance társulata a fertődi Esterházy-kastély parkjának szabadtéri színpadán. Az előadásokra már kaphatóak a jegyek a Jegymester.hu-n.

   A több mint 1300 teltházas előadást megélt tánctársulat az elmúlt 13 évben minden eszközzel azon dolgozott, hogy életre hívott szellemi értékeit a nemzetközi és a magyar kultúra színpadán bemutatva, Magyarország országimázsának pozitív formálójává, a „Magyar tánc utazó nagykövetévé” válhasson, mint hungarikum a tánckultúrában. Darabjaik Európa-szerte a műfaj legkeresettebb színpadi produkciói közé tartoznak. A társulat 14 egész estés táncshow-ját több mint 1 millió 200 ezer néző látta az évek során.

Auugusztus 6-án, kedden este 8 óra 30 perctől az ExperiDance első egész estét betöltő produkcióját, az Ezeregyév című előadást láthatja az Eszterházi Vigasságok közönsége. A produkció a magyar történelmet dolgozza fel 21 képben, a honfoglalástól napjainkig, fergeteges zenével. Román Sándor rendező-koreográfus és Morcsányi Géza dramaturgnak köszönhetően bizonyára felejthetetlen történelemórában lesz része nézőinknek.

Augusztus 7-én, szerdán este az Esszencia című koreográfiai válogatá lesz műsoron, amely az Experidance társulata első kilenc éve 5 egész estés produkciójának és 10 színpadi anyagának leglátványosabb részeit, azaz „esszenciáját” foglalja magába. A produkciókat egyedi, önálló előadássá Román Sándor, az ExperiDance Production rendező-koreográfusa formálta.

Fazekas Mihály Lúdas Matyi című elbeszélő költeménye alapján, Schwajda György feldolgozásában került színpadra augusztus 8-án, csütörtökön este a Revans. Az előadás igazi csemege, vidám libák, furfangos pásztorfiú és a pöffeszkedő Döbrögi története Törőcsik Mari hangján és Román Sándor mozgásvilága segítésével elmesélve – kicsit másképp.

Az előadásokra jegyek a Jegymester.hu-n kaphatók.   

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép