Schloss Esterházy

Grafikus változat

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép

Idegenvezetők világnapja Eszterházán

Vissza a hírekhez
Idén, az immár nagy hagyományokra és páratlan múltra visszatekintő Idegenvezetők Világnapja alkalmából az ország legnagyobb barokk kastélya, az Esterházy-kastély február utolsó vasárnapján, azaz 2015. február 22-én, a minőség, az elegancia és az igényesség jegyében tárlatvezetésre invitálja az idegenvezetőket és az érdeklődőket!

A világnap színvonalát emelve, ezen a napon az Esterházy-kastélyba érkező idegenvezetőknek egész nap ingyenes kastélylátogatást kínálunk, mindemellett három időpontban, 11.00 13.00 és 15.00 órakor induló csoportjaink részére (maximum 25 főig bezárólag) az idegenvezetők mellett, minden idelátogató vendégünknek szintén ingyenes tárlatvezetést kínálunk!

A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció és a jelentkezés! Regisztrálni az info@eszterhaza.hu email címen lehet, név, résztvevő létszám illetve mobil elérhetőség meghagyásával!

A világnap alkalmából a Nagycenki Széchenyi-kastély egész nap az idegenvezetők számára szintén ingyenes tárlatvezetésekkel várja az odalátogatókat!