Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Ma éjfélig még várják a rajzokat Eszterházán

A fertődi Esterházy-kastély IX. Országos Rajzfilmünnep programsorozatához kapcsolódó „Kedvenc népmesehősöm” rajzpályázatára ma éjfélig van lehetőség beküldeni az elkészült alkotásokat.

Három korosztályban ((3-6, 7-10, 11-14 év)) várják a gyerekek rajzait 2022. november 3 éjfélig. A rajzokat digitális formában (maximum 4 MB méretben) várják a rajzpalyazat@eszterhaza.hu e-mail címre. 

A rajzokat a kastély közösségi oldalára november 7-én (hétfőn) töltik fel, ezt követően indul a közönségszavazás, egészen november 14. (hétfő) 24:00 óráig. A november 14-ig korosztályonként a legtöbb ‘like’-ot összegyűjtő rajz alkotója ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. A ’like’-nyertesek mellett korosztályonként megjutalmazzák a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokat is. A szakmai zsűri és a közönségszavazat eredményét november 15-én hirdetik ki a IX. Országos Rajzfilmünnep és az Esterházy-kastély facebook-oldalán és honlapján.

A résztvevők a rajz elküldésével elfogadják a teljes játékszabályzatot.

További információk a rajzpályázatról: http://www.eszterhaza.hu/programok/ix-orszagos-rajzfilmunnep-rajzpalyazat és a rajzfilmünnepről:http://www.eszterhaza.hu/programok/ix-orszagos-rajzfilmunnep-szabadteri-filmvetitesek

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép