Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Piknik 30 - Jubileumi évforduló az Eszterháza Központnál

Fertődön szabadtéri koncerttel, Nagycenken a történelmi eseményt bemutató kiállítással csatlakozik a Páneurópai Piknik és határáttörés 30 éves évfordulójához az Eszterháza Központ.

Eszterháza: a Magyar Honvédség Légierő Zenekara koncertje

A fertődi Esterházy-kastély parkjában 2019. augusztus 16-án, pénteken, 19 órai kezdettel ad koncertet a jubileumi évforduló alkalmából a veszprémi Magyar Honvédség Légierő Zenekara.

A programon a részvétel mindenkinek térítésmentes, azonban az esetleges esőhelyszínre való bejutás regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@eszterhaza.hu email címen lehet 2019. augusztus 9-ig. Eső esetén a koncert helyszíne a Marionettszínház. (Az esőhelyszínre csak karszalaggal biztosított a bejutás.)

Széchenyi-kastély, Nagycenk – Piknik 30 kiállítás

A nagycenki Széchenyi-kastélyban az évforduló alkalmából kiállítással várják az érdeklődőket. A kiállítás az Emlékmúzeumban nyitvatartási időben, térítésmentesen látogatható.

Látogatói információk

Tekintettel a koronavírus járványra a fertődi Esterházy-kastély zárva tart. A rendkívüli zárvatartás a kastély összes kiállítóterére vonatkozik, és visszavonásig érvényes.

Eszterháza parkjai kertjei
Virtuális kastélylátogatás
Esterházy-kastély, Fertőd Facebook
Széchényi-örökség, Nagycenk Facebook

A weboldal adatkezelési szabályzata itt érhető el. 
Tájékoztatás rendezvényen készült képek felhasználásáról

Projektek