Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Teltházas kiállítással jön a 2015-ös PORT.hu Bringaexpo

2015. február 26 – március 1. között ismét várja a PORT.hu Bringaexpo az idei modellújdonságok iránt érdeklődőket és az egész napos programot kereső családokat is.
70 kiállító és 120 kerékpáros márka mintegy 10.000 négyzetméreten mutatja be a 2015-ös újdonságokat a Hungexpo G pavilonjában, naponta 10-18 óra között. A kiállítás külföldi díszvendége Ausztria, ahonnan nyolc régió érkezik a kerékpáros programkínálatuk bemutatására. 
 
A termékeket nem csak megnézni, de egy részüket kipróbálni is ki lehet a Bringaexpo tesztpályáján és az ún. pumpa pályán. Különleges versenyzésre ad lehetőséget a Csepel színpadon a sprint futam is, ahol egymás ellen tekerhetnek a vállalkozó kedvűek 500 méteres távokon. 
 
Az ingyenes Shimano KRESZ Parkban felkészült pedagógusok és közlekedési szakemberek segítségével ismerkedhetnek meg a gyerekek a biztonságos kerékpáros közlekedés alapjaival, a tekerések között pihenőként pedig a Bóbita gyerekszigeten játszhatnak. 
 
A színpadi programok között szerepel hazánk legjobb triálosának, Hegedűs Lászlónak lélegzetelállító showja, ezen kívül  a hátraszaltókat is felvonultató dirt jump produkció és művészi kerékpár verseny is, valamint beszélgetések híres hazai bringásokkal és több hazai kerékpárcsapat hivatalos csapatbemutatója.
 
A kerékpárral érkezőket az ingyenes és őrzött MOL kerékpártároló fogadja a Hungexpo I-es számú főkapujánál.
 
A kedvezményes, elővételes jegyvásárlás már elérhető az expo oldalán, a jegy a párhuzamosan zajló Utazás kiállításra is érvényes.
 
Elérhetőségek:
Bringaexpo weboldal: www.bringa.hu/expo
Bringaexpo facebook oldal: www.facebook.com/bringaexpo

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép