Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Uniós fejlesztések nyílt napja

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az európai állampolgárok éve alkalmából elindította az Uniós fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programját. A cél az, hogy megmutassuk, hogy az európai uniós tagság mennyi mindennel járult hozzá Magyarország kulturális fejlődéséhez. A rendezvény keretében március 2-án a fertődi Esterházy-kastély új fejlesztései is látogathatóak lesznek.

Az uniós fejlesztések nyílt napjának egyik kiemelt helyszíne a fertődi Esterházy-kastély, így a nyílt napon - 2013. március 2-án - a látogatók betekintést nyerhetnek az uniós támogatásból megvalósult újításokba. Az érdeklődők reggel 10 órától 17 óráig ingyenesen nézhetik meg a kastély repertoárjában újdonságnak számító Marionettszínházat, a Narancsházat és a víztornyot. Szakmai vezetés mellett a csoportok 10:00, 11:30, 13:00 és 14:30 órakor indulnak. A kastélymúzeum a nyitva tartási időn belül 10-től 16 óráig egyénileg is látogatható lesz.
 
A csoportos látogatások a kastélykaputól indulnak, melyek során vendégeink egy kvízjátékon vehetnek részt. Ennek sorsolása a vezetések végén történik. A megfejtők között 4 családi belépő talál gazdára a kastélymúzeumba.

A rendezvény plakátja ide kattintva letölthető.

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép