Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Fotópályázat

Fotópályázat a Magyar Fotográfia Napja alkalmából

Augusztus 29., a Magyar Fotográfia Napja alkalmából az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdet, amelyre a fertődi Esterházy-kastély, valamint a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein készült fotókat vár. 
 
A fotópályázat a Soproni Fotóklub szakmai támogatásával valósul meg.
 
A fotópályázatra 2018. augusztus 29 és november 29. között várják a képeket.
A díjazott képeket a Soproni Fotóklub által felkért szakmai zsűri választja ki.  A helyszínenként legjobb 20 fotóból (kategóriánként 10-10 db.) az eredményhirdetést követően kiállítás is nyílik az Eszterháza Központ szervezésében a fertődi és a nagycenki helyszíneken.
 
Kategóriák:
A) Épített örökség
B) Természeti környezet
 
A pályázat nyílt, azon foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet. 
 
A pályázatra 2 kategóriában összesen 8 db, kategóriánként max. 4-4 felvételt lehet digitálisan beküldeni. 
 
A digitális képek JPG formátumban, sRGB színmódban, 5000x3536 pixel méretben (a kép magassága max. 5000 pixel, szélessége max. 3536 pixel), 300 dpi-ben küldhetők.
 
 A fájlokat az alábbiak szerint kell elnevezni: Alkotó neve, a kép címe, a kategória és a kép sorszáma (Pl.: Regős_Bendegúz_Barokk_romantika_B1). 
 
A digitális képeket, a fotópályázatra létrehozott e-mail címekre kell elküldeni. A fertődi Esterházy-kastély területén készített fotókat a fotopalyazat@eszterhaza.hu címre , a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein készítetteket a fotopalyazat@szechenyiorokseg.hu címre kérik beküldeni.
A fotópályázat részletes leírása és szabályzata a fertődi Esterházy-kastély (itt ), illetve a nagycenki Széchényi-örökség hivatalos honlapján. (http://www.szechenyiorokseg.hu/) olvasható.
 

 

 

Látogatói információk

NYÁRI NYITVATARTÁS
június 1 – szeptember 30.
hétfő-vasárnap: 9.00-18.00
pénztár: 8.45-16.55

A weboldal adatkezelési szabályzata itt érhető el. 
Ingyenes parkolási lehetőség térképe elérhető itt

TÁJÉKOZTATÁS RENDEZVÉNYEN KÉSZÜLT KÉPEK FELHASZNÁLÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN