Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Szerelmesek Bálint-napja a fertődi Esterházy-kastélyban

Bálint-napon, a szerelmesek, a szerelem ünnepén a fertődi Esterházy-kastély emlékezetes élményt kínál a szerelmespároknak.

Az Esterházyak és a szerelem – tematikus tárlatvezetések

Február 14-én 10:00, 12:00, 14:00 és 15:00 órakor tematikus tárlatvezetések indulnak a kastély lenyűgöző látványt kínáló barokk-rokokó termeibe, ahol ez alkalommal ajándék fotózással várják a párokat. A fotózáshoz regisztráció szükséges (név, e-mail cím), annak érdekében, hogy az elkészült képeket a résztvevők mielőbb láthassák.

Exkluzív tárlatvezetés pároknak

Február 14-én exkluzív pezsgős kastélylátogatásra is várják a szerelmespárokat a legek kastélya mesés, barokk helyszínén.  

Az emlékezetesnek ígérkező program fotózással és pezsgős koccintással kezdődik, majd vezetett kastélylátogatással folytatódik, ahol a kastély főépületének termeit, dísztereit tekinthetik meg a szerelmespárok. (kb 30-40 perc, 4 dísztér, hercegnéi előszoba, lakk kabinet, és kápolna)

A romantikus tárlatvezetések 16:00, 16:30 és 17:00 órakor indulnak, és előzetes regisztrációhoz kötöttek. Az exkluzív tárlatvezetések díja 10.000 Ft/pár.

Bálint-napon a szerelmeseknek külön is kihagyhatatlant élményt kínál a fertődi Esterházy-kastély.

Látogatói információk

Tekintettel a koronavírus járványra a fertődi Esterházy-kastély zárva tart. A rendkívüli zárvatartás a kastély összes kiállítóterére vonatkozik, és visszavonásig érvényes.

Virtuális kastélylátogatás

Esterházy-kastély, Fertőd Facebook oldal
Széchényi-örökség, Nagycenk Facebook oldal

A weboldal adatkezelési szabályzata itt érhető el. 


TÁJÉKOZTATÁS RENDEZVÉNYEN KÉSZÜLT KÉPEK FELHASZNÁLÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN