img not found!
hu
en
de
breadcrumb img

Szolgáltatásaink

Főoldal Szolgáltatásaink
Bánfalvi séta

Bánfalvi séta

Fedezzétek fel Sopronbánfalva varázslatos történelmi és természeti kincseit a bánfalvi sétán! A másfél órás könnyed túra során kalauzunk segítségével ismerhetők meg a vidék rejtett kincsei és a helyi műemlékek izgalmas története!

Nyitvatartás

Nyitvatartás

hétfő-vasárnap 10.00-18.00
pénztár nyitvatartás: 9.30-17.30

Kiállítások

Kiállítások

Műemlékhelyszíneinken interaktív állandó- és folyamatosan megújuló időszaki kiállításokkal, valamint gyűjteményeink tematikájához kapcsolódó programokkal várjuk a történelem és művészetek iránt érdeklődőket.

Étterem

Étterem

A Sopronbánfalvi Kolostor étterme a vidék egyik gyöngyszeme, ahol kulináris élményekben gazdag menüsor várja a betérőket. Séfjeink a hagyományos magyar ízeket ötvözik a modern gasztronómiai trendekkel.

Múzeumi bolt

Múzeumi bolt

Az Esterházy-kastély múzeumi boltjában egyedi ajándékok, művészeti reprodukciók és történelmi emléktárgyak vásárolhatók.

Csoportos látogatás

Csoportos látogatás

Nagyobb létszámú iskolai csoportokat, baráti társaságokat és szakmai közösségeket is fogadunk. Előzetes bejelentkezéssel igénybe vehető szolgáltatásunk 15 főtől mindhárom intézményünkben elérhető.

Múzeumpedagógia

Múzeumpedagógia

A helyszíneinkre látogató diákok és pedagógusok játékos tárlatvezetéseken, edukatív foglalkozásokon és interaktív műhelyfoglalkozáson ismerhetik meg a főúri élet titkait.

Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

Elegáns, klasszikus tágas külső- és belső tereink különféle rendezvények számára biztosítanak páratlan helyszínt, legyen szó állófogadásokról, gálavacsorákról, koncertekről vagy céges eseményekről.

Esküvők

Esküvők

Varázslatos vidéki esküvőhelyszíneinken barokk fényűzés,reformkori elegancia vagy akár a rusztikus hangulatú, középkori alapokon nyugvó hotelközül is választhatsz. Tágas, mégis meghitt terek, tóra nyíló panoráma garantálja a mesébe illő felejthetetlen élményt a nagy napon.

Filmforgatás

Filmforgatás

Egyedülálló korhű helyszíneink izgalmas miliője tökéletes választás történelmi drámákhoz, kosztümös romantikus filmekhez, de egyaránt megragadó környezetet biztosítanak dokumentum- vagy reklámfilmekhez is.

Fotózás

Fotózás

Változatos és exkluzív helyszíneink divat-, reklám- termék- és természetesen esküvői kreatív fotózásoknak is örömmel adnak otthont. Fényárban úszó tágas beltéri termeink mellett gyönyörű kastélyparkjainkat is ajánljuk.

Meditációs elvonulás

Meditációs elvonulás

Teljes feltöltődés vár a Sopronbánfalvi Kolostorban, ahol a meditációs szobák csendjében és nyugalmában lehetőség nyílik a testi-lelki harmónia megélésére. Hagyd kint a mindennapokat és találd meg a belső békéd különleges tereinkben!

Autóklubok

Autóklubok

Európa harmadik legnagyobb barokk-rokokó kastélya mellett a nagycenki Széchenyi-kastély is várja a különböző egyesületeket és autóklubokat. Ideális találkozási pont, ha fotózást terveztek, vagy csillagtúrákat tennétek a közelben.