Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

A hosszú hétvégén irány Eszterháza!

A március 15-i háromnapos hosszú hétvégén sok szeretettel várjuk látogatóinkat az Esterházy-kastélyba! Érdemes lesz felkerekedni ezen a hétvégén, hiszen kezdetét veszi a nyári időszak a kastély nyitva tartásában. A kastélymúzeum pénteken, szombaton és vasárnap 10 órától meghosszabbított nyitva tartással egészen 18 óráig látogatható. Pénztárzárás 17 órakor.

Az Esterházy-kastély ajánlata a hosszú hétvégére:

  • Naponta 10 órától fél óránként induló tárlatvezetések, 60 perces séták a kastély enteriőrjeiben magyar, német, angol nyelveken. A csoportos látogatásokon frissen felújított termekbe pillanthatnak be a látogatók, ilyen például a múzeumi előtér vagy a hét szabad művészet szalonja.
  • A parkban is érdemes egy kiadós sétát tenni a napsütésben, ahol elsétálhatunk a megújult Marionettszínház-Víztorony-Narancsház épületegyüttese mellett, amelynek megnyitására májusban kerül sor.
  • A főépületben leülhetünk egy kávéra vagy Esterházy tortát is fogyaszthatunk az ízlésesen berendezett Esterházy Kávézóban.
  • A kastélyban ezen kívül Nosztalgiafotó Stúdió, Ajándéküzlet üzemel, az épülettel szemben pedig a Gránátosházakban fogyaszthatunk el egy kellemes ebédet vagy vacsorát.

Tekintse meg felújított termeinket, látogasson el Eszterházára!

Látogatói információk

NYÁRI NYITVA TARTÁS
2017. május 1 - 2017. október 1.
MINDEN NAP 10:00 - 18:00
(pénztár nyitva tartása: 9:45-16:45)

 

Kedves Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy kastélyunk megújul. Az érvényben lévő jegyárak és látogatói útvonalak 2017. június 25-től a
L
átogatói menüpont alatt érhetőek el!