Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Idegenvezetők világnapja Eszterházán

Idén, az immár nagy hagyományokra és páratlan múltra visszatekintő Idegenvezetők Világnapja alkalmából az ország legnagyobb barokk kastélya, az Esterházy-kastély február utolsó vasárnapján, azaz 2015. február 22-én, a minőség, az elegancia és az igényesség jegyében tárlatvezetésre invitálja az idegenvezetőket és az érdeklődőket!

A világnap színvonalát emelve, ezen a napon az Esterházy-kastélyba érkező idegenvezetőknek egész nap ingyenes kastélylátogatást kínálunk, mindemellett három időpontban, 11.00 13.00 és 15.00 órakor induló csoportjaink részére (maximum 25 főig bezárólag) az idegenvezetők mellett, minden idelátogató vendégünknek szintén ingyenes tárlatvezetést kínálunk!

A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció és a jelentkezés! Regisztrálni az info@eszterhaza.hu email címen lehet, név, résztvevő létszám illetve mobil elérhetőség meghagyásával!

A világnap alkalmából a Nagycenki Széchenyi-kastély egész nap az idegenvezetők számára szintén ingyenes tárlatvezetésekkel várja az odalátogatókat!

Látogatói információk

Tavaszi nyitva tartás:
2017. március 15 - 2017. április 30. keddtől vasárnapig 10:00 - 18:00
(pénztár nyitva tartása: 10:00 - 17:00)
Szünnap: HÉTFŐ

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy kastélyunk megújul. A fejlesztések ideje alatt a múzeum földszintje és a kápolna látogatható. Megértésüket köszönjük!

Belépőjegy: 1.500 Ft 
Kedvezményes jegy (diákigazolvánnyal és OEP igazolvánnyal: 900 Ft
Családi jegy (két felnőtt és három 14 év alatti gyermek részére): 3.000 Ft