Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Kétnapos Esküvő kiállítás – Nyílt nap várta a látogatókat

Első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal, a házasság hetében kétnapos Esküvő kiállítás – Nyílt nap várta az esküvőszervezőket, dekoratőröket, esküvői szolgáltatókat és házasulandó párokat a fertődi Esterházy-kastélyban.

A fertődi Esterházy-kastélyban első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal szerveztek tárlatot. A házasság hetében két napon át tartó Esküvő kiállítás – Nyílt nap az Esterházy-kastélyban elnevezésű rendezvény a kastély múltja mellett a lehetőségeire is fölhívja a figyelmet.

Az Esterházy-kastély kiváló helyszíne esküvőknek, ünnepi családi eseményeknek. A korábbi években a házasulandó pároknak arra volt lehetősége, hogy a kastély Cziráky Margit Rózsakertjében és a Narancsházban polgári szertartáson keljenek egybe. 

Az idei évben azonban az Esterházy-kastély látogatói terei is kitárulnak a házasulandók előtt, így már az Apolló-terem, a díszebédlő, a Sala terrena és a Pálmaház is esküvőhelyszínné válik. Ennek jegyében 2024. február 17–18-án első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal, a házasság hetében kétnapos Esküvő kiállítás – Nyílt nap az Esterházy-kastélyban című rendezvényt szervezett az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft.

A nyílt nap alkalmat teremtett a kastély megnyíló ünnepi termei mellett a térség minőségi esküvő szolgáltatóinak és dekorációs műhelyeinek bemutatkozására is. Oláh Zsanett, a kft. ügyvezetője hangsúlyozta: 
 
"Az idei évben a turisztikai vonzerő fokozása mellett kiemelt célnak tekintem a helyi közösségek minél szélesebb körű bevonását az Esterházy-kastély mindennapi életébe, amelynek egyik első és legizgalmasabb eseménye volt az Esküvő kiállítás és a nyílt nap. A kastély pompás termei alkalmasak ünnepi családi események befogadására, így bízom benne, hogy a térségben házasulandók nagy számban választanak majd minket helyszínül az idei évben, és szereznek feledhetetlen emlékeket nálunk."
 
 
  

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép