Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Adatvédelmi nyilatkozat

Weboldal adatkezelési tájékoztató

Az Európa Parlament és Tanács 2016/679. számú  Általános Adatvédelmi Rendelete - „GDPR” - A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról.

Az adatkezelési nyilatkozat itt érhető el.


Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató szerződéses kapcsolattartói adatokkal összefüggő adatkezelésekről

Hatályos: 2024. február 28. napjától visszavonásig


Kameraszabályzat

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. "Kameraszabályzata - videófelvétel készítésére alkalmas eszközzel történő személyes adatkezelésről" az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el:

Hatályos: 2022. február 1. napjától


Tájékoztatás rendezvényen készült képek felhasználásáról

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Társaság) rendezvényein képfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek. A személyes adatok kezelője a Társaság (székhely: 9431 Fertőd, Joseph Haydn út 2.).
 
A rendezvény látogatója a részvételével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja képmásának rögzítéséhez és a képmása nyilvánosságra hozásához akként, hogy a képmást tartalmazó fényképfelvételt a Társaság honlapján vagy a sajtón keresztül a nyilvánosság számára hozzáférhetővé teszi.
 
A Társaság a képmást kizárólag reklám, marketing célra használhatja (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére). A fénykép felhasználása legfeljebb a rendezvény időpontjától számított 1 (egy) év időtartamban megengedett.
 
A felhasználási jog a fenti korlátozott körben magában foglalja a fényképfelvétel többszörözését, közzétételét, átdolgozását, nyilvánosságra hozatalát, nyilvánossághoz közvetítését a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. Ezekért sem előre, sem pedig utólag ellenszolgáltatásra nem jogosult a rendezvény látogatója.
 
A fenti adatok kezelésének jogalapja az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a) pont, valamint 2011. évi CXII. törvény 3.§ 7. pont és 2013. évi V. törvény 6:4. § (2) (3)). A rendezvény során készített fényképet a hozzájárulás visszavonásáig, illetőleg 1 (egy) évig kezeljük. A visszavonás, törlés jogát a Társaságnak tett bejelentéssel kell gyakorolni. A részletes és minden releváns tényt tartalmazó adatkezelési tájékoztatónkat múzeumi nyitvatartási időben, a recepción érhetik el a látogatók.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat letölthető itt.


Parkolási szabályzat


ÁSZF eladási bizományosi szerződésekhez

Az általános szerződési feltételek dokumentum az eladási bizományosi szerződésekhez itt érhető el.

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép